Mijn favorieten

Over Ons

 


NKM Woonaccent Makelaars

Vertrouwd. Realistisch. Deskundig. 


NKM Woonaccent Makelaars is een ervaren NVM makelaardij die zich al meer dan 20 jaar richt op de aankoop, verkoop en taxaties van huizen in de provincie Utrecht. Wij zijn o.a. actief in Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern en Harmelen. Met een klein en gemotiveerd team van specialisten werken we aan jouw woonvraag. Kijkend naar jouw situatie om zo tot de beste strategie te komen. Een strategie die past bij jouw persoonlijke doelstelling. 


Waarom NKM Woonaccent Makelaars? 


   Meer dan 20 jaar ervaring als makelaardij in de provincie Utrecht
   Een makelaar die woont waar hij werkt;
   Verkoopstrategie en begeleiding die bij jou past; 
   Sterke mix van online en offline presentatiemiddelen;
  Open werkwijze zonder verborgen kosten. Bekijk hier onze werkwijze proefverkopen >Wil je meer weten over onze dienstverlening? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. 


 NKM Makelaars is partner van Woonaccent 

Wij zijn local heroes met een landelijk netwerk en worden ondersteunt door professionele marketeers. Dit betekent een strategische inzet van verschillende marketingkanalen en een samenwerking met makelaars door heel Nederland. Dit landelijke netwerk zorgt ervoor dat wij continue op de hoogte zijn van nieuw aanbod. 
 Kennismaken? 

Nieuwsgierig geworden en wil je eens met ons kennismaken? Dat kan! Vul het formulier hieronder om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via 030 - 6778550.             

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring