Mijn favorietenWat is de actuele waarde van mijn huis in Vleuten, Leidsche Rijn of de Meern? 


Op dit moment is de vraag naar huizen in Vleuten, Leidsche Rijn en de Meern vele malen hoger dan het woningaanbod. Dit zorgt voor stijgende huizenprijzen. Ben je aan het overwegen om je huis in Vleuten, Leidsche Rijn en de Meern te verkopen? Dan is het interessant om te weten wat jouw huis waard is in de huidige markt. Zodat je kunt bepalen welke vervolgstappen reëel zijn. Een waardebepaling bij NKM Woonaccent Makelaars is altijd gratis.  Vul het formulier onderaan de pagina in om een afspraak in te plannen of bel ons direct op 030-6778550.    


Wat houdt een gratis waardebepaling in?

Tijdens een vrijblijvende waardebepaling geven wij een inschatting van de actuele waarde op basis van vooronderzoek en wat wij aantreffen bij het opnemen van de woning. Na het bepalen van de actuele woningwaarde en verwachte verkoopprijs, vertellen wij je:

 Wie wij zijn;
 Hoe het verkoopproces in zijn werk gaat;
 Geven wij de waarde van je huis af;
 Vragen wij naar je behoeften tijdens een eventuele verkoop;
 Laten wij je onze verschillende en uitgebreide presentatiemogelijkheden zien. Een passende verkoopstrategie 

Vervolgens geven wij aan wat de Unique Selling Points van jouw huis zijn en welke mogelijkheden er zijn om de opbrengst te verhogen. Op basis van jouw situatie en wensen stellen wij aansluitend een verkoopstrategie voor. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of jij onze begeleiding in wilt schakelen. 

Gratis waardebepaling met verkoopstrategie bij Woonaccent Makelaars Almere

 
Vraag hier een gratis waardebepaling aan:

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring