Mijn favorieten

 

Disclaimer


Auteursrecht

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te "reverse engineeren", te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand schriftelijke toestemming is verleend.


Merkenrecht

NKM Woonaccent Makelaars  is een wettig gedeponeerd handelsmerk en mag niet door anderen worden gebruikt zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming per e-mail bericht van NKM Woonaccent Makelaars.


Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die door NKM Woonaccent Makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan NKM Woonaccent Makelaars niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van nkmwoonaccent.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door NKM Woonaccent Makelaars aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.© Copyright 2017 NKM Woonaccent Makelaars Vleuten