Mijn favorieten


 

Taxatie in Vleuten, Leidsche Rijn, de Meern e.o.

 

Je hebt een nieuw huis gekocht of bent van plan te verkopen, je wilt je hypotheek aanpassen, hebt een huis geërfd of gaat scheiden: het zijn allemaal situaties waarbij je de overwaarde van het huis wilt vaststellen of de waarde wilt laten bepalen voor de bank of hypotheekverstrekker. NKM Woonaccent Makelaars verzorgt taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de huidige marktsituatie. Wij taxeren bestaande bouw, nieuwbouwhuizen, appartementen, vrijstaande huizen en bouwkavels. 


Een gevalideerde taxatie voor een vast tarief 

Vaak eisen geldverstrekkers een gevalideerd taxatierapport. Dit betekent dat de taxatie is uitgevoerd door een taxateur die is aangesloten bij een validatie-instituut. NKM Woonaccent Makelaars is aangesloten bij zowel het NWWI als bij i-validatie.  Zo ben jij gegarandeerd van een kwalitatieve taxatie die wordt geaccepteerd door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Wij voeren alle taxaties uit voor een vast bedrag. Deze prijs hebben wij vooraf met jou bepaald, zo weet je dus precies waar je aan toe bent! Neem contact met ons op via 030-6778550 of vraag een terugbelverzoek aan via de onderstaande button. 


 

 
Veelgestelde vragen 

 

Wat is het verschil tussen een makelaar en een taxateur?

Je kunt de titel van taxateur pas bezigen wanneer je gecertificeerd bent. Een erkende taxateur staat ingeschreven in het NRVT register.

 

Kan ik mijn eigen makelaar inschakelen voor de taxatie? 

De waarde moet worden bepaald door een onafhankelijk taxateur. Hierdoor kan de makelaar die jou begeleiding biedt bij de aankoop of verkoop niet ook nog de taxatie verrichten.
 

 

Heb je een andere vraag? Neem vooral contact met ons op.  

 

 

Taxatie nodig?

Maak nu een afspraak voor een taxatie via onderstaand formulier. Of bel ons direct op 030-6778550

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring