Mijn favorietenHuis verzekeren


Het kopen van een huis is een belangrijk moment in je leven en vaak het kostbaarste bezit. Uiteraard wil je dit bezit goed beschermen tegen de gevolgen van bijvoorbeeld brand, storm of blikseminslag. Maar weet je wel welke verzekeringen je daarvoor af moet sluiten? Om je te helpen dit risico af te dekken hebben wij een verzekeringspakket voor je samengesteld, met zeer goede voorwaarden en uiteraard een scherpe premie.
 


Welke verzekeringen kun je afsluiten?

Naast de verplichte opstalverzekering is het verstandig om ook de inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering in één pakket af te sluiten. Je profiteert hiermee van pakketkorting en bovendien vermijdt je hiermee de discussie onder welke dekking de schade valt. Uiteraard is de hoogte van de premie een belangrijk uitgangspunt om een verzekeraar te selecteren. Onze verzekeringsspecialist kan voor jou een persoonlijke premieberekening maken. Natuurlijk kun je ook je huidige polissen laten vergelijken. 

Natuurlijk is niet alleen de premie van belang bij de keuze voor een goede verzekering. Persoonlijk contact, bereikbaarheid van je adviseur, een snelle schade afhandeling én duidelijke voorwaarden zijn minstens zo belangrijk. Je kunt bij ons terecht voor alle verzekeringsvormen. Zowel particulier als zakelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je autoverzekering, je rechtsbijstandsverzekering of je doorlopende reisverzekering.

 Meer weten over onze verzekeringen?

Maak dan een afspraak met onze verzekeringsspecialist via het formulier hieronder. Of bel 030-6778550.  

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring